Bine ați venit pe site-ul nostru!

Despre Noi

Firma noastră funcționează de 6 ani ca și microîntreprindere, implicată în activități de hobby și înșiruire de mărgele.

Afacerea am început-o ca un hobby și ne-am dezvoltat odată cu dorințele și cerințele clienților noștri. Scopul nostru este să oferim produse de calitate la un preț aceptabil, să avem clienți mulțumiți atât cu produsele cât și cu prețurile noastre.

Clienții noștri fideli au parte de o constantă reducere de 10% (pentru mai multe informații puteți să ne scrieți pe adresa de email: info@femart.ro , sau pe pagina noastră de Facebook).

Considerăm că este foarte important să transmitem generației următoare bucuria de a creea și de a îndrăgi lucrul manual. Firma noastră acordă o atenție specială organizării atelierelor de creație precum și a taberelor de vară.

Urmărim nu doar organizarea de ateliere, ci acordăm o atenție deosebită rolului pedagogilor în educarea copiilor. Suntem conștienți că predarea creativă poate fi o provocare materială și există puține resurse pentru activități creative, de aceea firma noastră se implică și sprijină material eforturile pedagogilor. În acest scop oferim Cartela Pedagogilor cu un discount permanent de 20%, aceasta putând fi obținută la cerere de oricare pedagog, fundații, persoane active în biserică. (Pentru mai multe informații și condiții adresați-vă personal la info@femart.ro).

Obiectivul nostru este să participăm mai mult și mai activ în viața comunitară, să sprijinim diferite acțiuni caritative precum și alte inițieri constructive.