Bine ați venit pe site-ul nostru!

CONFIDENȚIALITATE - PUBLICITATE

Toate documentele și informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Cumpărătorului și după obținerea unui angajament de confidențialitate din partea celui care le primește.

Datele clientilor nu pot fi folosite, și nici furnizate altor părți.

www.femart.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționare a site-ului și a ofertelor acestuia.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe femart.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite femart.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Femart.ro nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresasa de email pe site-ul femart.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.